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小豆島で唯一の酒蔵、小豆島酒造あるじの日誌です。

2025 | 09 | 17

日々のできごと

アメリカニューヨークへ

ニューヨークへお届け🍀
小豆島のオリーブの実から生まれた酵母で仕込んだ、「さぬきオリーブ酵母酒 小豆島にオリーブの実のなるころ・・・」。
パッションフルーツを思わせる華やかな香りと、洋食とも相性抜群の上品な味わい。
地元のお米とオリーブ酵母を大切に使い、一つひとつ丁寧に仕上げました。
小豆島の恵みを込めた、心温まるこだわりの日本酒、大切なひと時に、ぜひお楽しみください。
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Delivered to New York 🍀
“Sanuki Olive Yeast Sake ”When the Olives grow on Shodoshima…”
is brewed with yeast from olives grown on Shodoshima.
The gorgeous passion fruit aroma and elegant flavor pair perfectly with Western cuisine.
Each brew is carefully brewed using carefully selected locally grown rice and olive yeast.
This heartwarming sake, packed with the bounty of Shodoshima, is perfect for special occasions.
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