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小豆島で唯一の酒蔵、小豆島酒造あるじの日誌です。

2025 | 08 | 15

蔵マスター2025

蔵マスター2025

第9回となる2025年度 Kura Master 日本酒コンクールの受賞酒の表彰状が届きました。
https://kuramaster.com/ja/concours/comite-2025/laureats/
MORIKUNIは、今年も地元小豆島の酵母と香川の酒米オオセトを使用した「さぬきオリーブ酵母シリーズ」の中から、「ながら、」「ホシガジョウノソラ」の2商品で金賞を頂きました。
https://www.instagram.com/morikunisakegura/
https://www.instagram.com/morikuni.daily.life/
https://www.instagram.com/morikuni_komekoppe/
https://morikuni.jp
We received our award certificates for the 9th Kura Master Sake Competition in 2025.
https://kuramaster.com/en/concours/comite-2025/laureats/
This year, MORIKUNI once again won gold medals with two products from the “Sanuki Olive Yeast Series,” “Nagara” and “Hoshigajo no Sora,” both of which are made with local Shodoshima yeast and Kagawa’s Ooseto sake rice.
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