香川県小豆島で唯一の酒蔵|小豆島酒造(MORIKUNI)のブログ
小豆島酒造について
商品一覧
CAFE&BAR
MORIKUNIベーカリー
アクセス
お問合せ
お知らせ
商品一覧
お越しの方へ
お問合せ
2025 | 10 | 17
酒造り/商品
お米蒸
純米吟醸酒の仕込みがスタート。広島県産・八反錦1号を蒸しています。若手スタッフたちの真剣なまなざしに、小豆島の酒造りの未来を感じます。
https://www.instagram.com/morikuni.daily.life/
https://www.facebook.com/shodoshima.morikuni
https://morikuni.jp
https://www.instagram.com/morikunisakegura/
Today marks the start of our junmai ginjo sake brewing. We’re carefully steaming Hattan Nishiki No.1 rice from Hiroshima Prefecture. Watching our young team work with such focus and dedication, we can truly see the future of sake taking shape.
#香川県
#KAGAWA
#小豆島
#SHODOSHIMA
#日本酒好きとつながりたい
#日本酒
#小豆島酒造
#MORIKUNI
#小豆島の地酒
#フォレスト酒蔵MORIKUNIギャラリー
#試飲無料
#八反錦
#中生新千本
#オオセト
#小豆島産オオセト
#香川の酒米
#お米洗い
#手作業の酒造り
次の記事
前の記事
BLOG一覧に戻る